economie

27 aug 2008, 21:09

Lucia Rijker – Kickboksfenomeen - hoofdspreker tijdens derde Women In Business in Martiniplaza

Netwerkevent ‘Women in Business 2008’ heeft kickboksgrootheid Lucia Rijker als hoofdspreker aangetrokken. ‘Waar ligt je kracht’ is het thema waarover zij 28 oktober gaat spreken. Lucia de Rijker weet als geen ander, hoe alles uit jezelf te halen, wat er in zit. Kickboksen, acteren en presenteren, Lucia Rijker heeft haar capaciteiten volop benut. Als kickbokser was Lucia Rijker jarenlang ongenaakbaar. Nog nooit heeft zij een profwedstrijd in het kickboksen verloren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Natuurlijk heeft een flinke portie fysiek vermogen daaraan bijgedragen, maar het meeste dat Rijker in haar leven heeft bereikt, putte zij uit mentale kracht. De overtuigd boeddhist deelt als één van de sprekers deze avond, ongetwijfeld een inspirerend verhaal met de bezoekers van Women in Business.

Het is het derde Women in Business dat wordt georganiseerd. Het informatieve netwerk-event besteedt op onderhoudende wijze aandacht aan de positie van vrouwen in het bedrijfsleven en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit in het algemeen. Vorig jaar werden er zo’n 750 bezoekers ontvangen en wij hopen dit jaar minstens hetzelfde aantal vertegenwoordigers van het noordelijke bedrijfsleven te verwelkomen in Martiniplaza.


Naast de sprekers, wordt er die dag ook de ‘Zakenvrouw van het Noorden 2008’ verkiezing gehouden. Drie genomineerden strijden die avond om de felbegeerde titel. Nog een laatste keer mogen zij zich, dit keer live, aan het publiek en de jury voorstellen en zich van hun beste kant laten zien.


Women in Business 2008 vindt plaats op 28 oktober in Martiniplaza. Het wordt een inspirerende en een spannende bijeenkomst.