economie

01 sep 2010, 15:03

Geraffineerde Chardonnay en andere wijnen via de GIC te bestellen

's Morgens besteld, 's middags in huis: voor mensen in Groningen en omgeving is het voortaan mogelijk om wijn via internet te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen! Dat kan door wijn, tegen gereduceerd tarief bovendien, te bestellen via de GIC.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onze nieuwe lezersaanbieding heeft betrekking op vier Franse wijnen van het huis ‘La Tour des Dames’. Het zijn wijnen van de Franse wijnmakers Catherine en Laurent Delaunay. Opmerkelijk is dat zij zich als Fransen lieten inspireren door de nieuwe wijnlanden als Californië waar veel meer oog is voor de smaak van de consument. Zo maakten zij vier wijnen, met druiven uit Zuid-Frankrijk, met een volle, ronde smaak. Deze geraffineerde Franse wijnen, geïnspireerd dus door de nieuwe wijnlanden, worden wel wijnen uit het ‘Nieuwe Frankrijk’ genoemd.

Thuisproeverij

Bij onze GIC- nazomer-aanbieding gaat het om een Pinot Noir, een Chardonnay, een Merlot en een Muscat sec. In het kader van de lezersservice krijgen mensen die de wijn bestellen ook een ‘Thuisproeverij’. Dat is een leerzaam gezelschapsspel om zelf wijn te leren proeven en druivensoorten te onderscheiden! Behalve de korting op de prijs, de snelle levering thuis en de Thuisproeverij kunnen de GIC lezers die bestellen ook nog gratis het boek ‘Zadelpijn en anders damesleed’ van Liza van Sambeek tegemoet zien, over een fietstocht van dames door een Franse wijnstreek.

Voor meer informatie en voor eventuele bestelling klikt u op de banner op de GIC of op:


 www.josbeeres.nl/algemeen/aanbieding.html