economie

07 mei 2008, 18:06

KvK Noord organiseert seminar ‘Starten met import uit China’

Voor ondernemers die willen starten met importeren uit China, organiseert de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, met medewerking van het China Business Center uit Almere, op dinsdagmiddag 20 mei a.s. een seminar 'Starten met import uit China'. Het seminar vindt plaats bij de Kamer van Koophandel in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Er zijn veel zaken waar ondernemers rekening mee moeten houden als ze willen importeren uit China. Tijdens het seminar ‘Starten met import uit China’ worden de belangrijkste zaken op een rij gezet: van het vinden van een goede leverancier en de etiquette van het zakendoen tot en met het transport van de producten en de invoer in Nederland. Gedurende het seminar geeft een ervaren importeur ook een presentatie van zijn ervaringen met China.

Na afloop van het seminar kunnen ondernemers beter beoordelen of China voor hen een interessant land is om zaken mee te doen. Ondernemers kunnen zich aanmelden tot woensdag 14 mei a.s. bij Jeltjo Alssema, bedrijfsvoorlichter Internationale Handel, telefoon 088-585 1063. Deelnamekosten bedragen 30 euro.