economie

22 sep 2008, 19:07

Kantoorruimte Euroborg nu al bijna volledig verhuurd

De Euroborg Offices zijn zo goed als helemaal ingevuld. Er is nog 300 m² kantoorruimte beschikbaar, die als geheel of in kleinere ruimtes kan worden opgenomen. Recent is door Boelens Jorritsma Bedrijfsmakelaars ruimte verhuurd aan New Horizons, Warpnet en Perspectief/ Match & Mobiliteit. Dat meldt een woordvoerder van dit bedrijf.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De nog beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste etage van de Euroborg. Het gaat om 310 m² v.v.o., die overigens in kleinere units kan worden opgenomen. ‘Het blijkt dat deze flexibiliteit in vierkante meters de huurders zeer aanspreekt’, aldus Wouter Muller kantoormakelaar bij Boelens Jorritsma.

‘De kleinere bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld op het gebied van ICT of marketing, zijn voor hun huisvesting op zoek naar een omgeving waar zij hun doelgroep treffen. Deze doelgroep vinden zij meest op grote kantoorterreinen met dito ruimtes en huurprijzen. Hier vestigen is voor hen dan ook geen optie. Euroborg Offices voorziet wel in die behoefte. Hier kun je tegen aantrekkelijke huurprijzen een complete kantoorruimte huren vanaf 125 m². Kortom, voor deze ondernemers is vestigen in de Euroborg dè oplossing.’ De Euroborg is gelegen in het nieuwe kantoorpark van Groningen met een uitstekende bereikbaarheid en veel parkeergelegenheid .

Nieuwe huurders

Kortgeleden is een huurcontract getekend met New Horizons, een bedrijf dat gespecialiseerd is in computer trainingen. Wereldwijd heeft New Horizons 270 centers verdeeld over 51 landen. Dit is de eerste vestiging in Groningen. Andere nieuwe huurders zijn het bureau Match & Mobiliteit, dat actief is op het gebied van werving & selectie en het bedrijf Warpnet dat internetdiensten aanbiedt.