economie

24 okt 2008, 08:08

iWink en Gasunie slaan handen ineen

De N.V. Nederlandse Gasunie en iWink gaan samenwerken. De twee bedrijven hebben een partnership gesloten voor interactief webdesign wat betreft de websites en interne webapplicaties van Gasunie. De samenwerking wordt aangegaan voor een langere periode.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

iWink zal de komende periode de lopende projecten voortzetten en nieuwe projecten opstarten. Marc Schriemer, salesmanager bij iWink: “We zijn heel blij dat Gasunie na een uitgebreid selectietraject uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Ik zie het als een groot compliment voor iWink. Voor goede internetbureaus hoef je niet perse naar het westen van Nederland.”

“Gasunie heeft gekozen voor iWink, omdat iWink grotere bedrijven tot hun klantenkring rekent en daar vergelijkbare trajecten als bij Gasunie tegenkomt. Zij beheersen alle disciplines waarvoor Gasunie een externe partner zoekt. De door hen geleverde producten hebben een goed niveau”, aldus Hansch van der Velden (manager Communicatie Gasunie).

iWink is een full service internetbureau uit Groningen. iWink ontwikkelt dagelijks websites en webapplicaties voor bedrijfsleven en overheden en gebruikt daarbij voornamelijk door iWink LAB ontwikkelde producten. Deze ontwikkelafdeling van iWink vormt het hart van haar dienstverlening. iWink won eerder dit jaar een Bronzen Effie voor haar rol in de toerisme campagne Groningen 2005-2007.