economie

19 dec 2008, 09:09

International Business Week op Hanzehogeschool

Van maandag 26 tot en met donderdag 29 januari 2009 houdt de International Business School van de Hanzehogeschool Groningen voor de eerste keer een International Business Week. De week staat in het teken van de meest recente ontwikkelingen in de internationale zakenwereld. Studenten en docenten van de hogeschool, maar ook partnerinstellingen, bedrijven en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De hele week vinden van 10.00 tot 17.00 uur lezingen, workshops en discussies plaats in de ruimtes van de International Business School, Zernikeplein 7 in Groningen.

Maandagochtend geeft Cor de Ruiter, lid College van Bestuur het startsein. Verder zijn er gedurende de dag lezingen en gastcolleges van vertegenwoordigers van World Essence, Philips, Kentfort, Zernikegroup en Connect International.

Daarnaast zijn er gedurende de International Business Week gastcolleges van docenten van de Fachhochschule Würzburg, ESCI Fontainebleau, London South Bank University, Angelia Ruskin University, de Fachhochschule Dortmund en de Northern State University.