economie

31 jan 2010, 22:10

Inspiratie en tips voor Groningse ondernemers die meer internationaal zaken doen bij: Exportclub Groningen

Maandag 1 februari organiseren Exportclub Drenthe, de Friese Exportclub en Exportclub Groningen een bijeenkomst voor ondernemers die in 2010 meer willen halen uit hun internationale handel. Vanaf 16.00 uur worden in een uitverkochte zaal meer dan 200 ondernemers verwacht op kasteel Nienoord in Leek. Het programma geeft ondernemers inspiratie en slimme tips om hun plannen voor dit jaar te realiseren. Anja Wassenaar en Martijn Aslander van het initiatief “Slimmer Werken Coach” vertellen over sociale innovatie en hoe je door slimmer te werken een hoger rendement kunt halen uit je medewerkers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoogtepunt is bergbeklimmer Wilco van Rooijen die komt vertellen over zijn beklimming van de K2. Deze beklimming werd fataal voor een aantal mensen. In een adembenemend verhaal vertelt hij hoe planning, doorzettingsvermogen (zuurstof) en creativiteit zorgen voor een uitweg uit elke situatie.
Na dit plenaire programma zijn er diverse ronde tafel gesprekken over geld, kennis en tijd waar specialisten bij aanwezig zijn.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Hanzehogeschool Groningen, de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en het stimuleringsprogramma WiN!

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst en wij horen graag van u of u aanwezig bent. De ontvangst is vanaf 16.00 uur, het programma start om 16.30 en duurt tot 21.00 uur.

Voor meer informatie over en aanmelden voor deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Frans Alting, Kamer van Koophandel Noord-Nederland en secretaris Exportclub Groningen tel 088- 585 1112 of 088 - 585 1000.