economie

13 aug 2008, 20:08

Horecanieuws: Nieuw restaurant in Euroborg combineert onbeperkt eten met film

Voor 25 euro per persoon onbeperkt eten en drinken, om daarna zonder voor de film te betalen rustig door te lopen naar de bioscoopzaal. Het is vanaf donderdag 14 augustus mogelijk in MustEat, een nieuw restaurant binnen de muren van de MustSee Megabioscoop in Groningen. ,,Met dit restaurant kunnen we onze gasten een compleet avondje uit bieden”, aldus general manager Arjon Rotgers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met de opening van het MustEat-restaurant kan de gast, voorafgaand aan de film, genieten van onder andere spareribs, pangafilets, salades, kindermenu’s en diverse drankjes. ,,En dat allemaal onbeperkt voor € 25,- per persoon, inclusief een kaartje voor een film”, zegt Rotgers. ,,We bieden een compleet avondje uit. Vol beleving, zowel in het restaurant als later die avond in onze bioscoopzalen.”

Het restaurant is iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Om iedereen de mogelijkheid te geven MustEat te ontdekken, loopt er van donderdag 14 augustus tot zondag 21 september een speciale 2-voor-1 openingsactie: voor € 25,- kunnen twee personen onbeperkt eten en drinken. ,,Daarbij zitten dan ook nog eens twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze”, aldus Rotgers.