economie

16 mei 2008, 10:10

Hoogvliegers gezocht voor Jonge Ondernemersprijs

Wie is de beste startende ondernemer van het Noorden? Op 25 november 2008 vindt de uitreiking van de Jonge Ondernemersprijs (JOP) 2008 plaats in de Mediacentrale in Groningen. Tijdens dit jaarlijkse evenement voor en door ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe, wordt de prijs uitgereikt aan de meest veelbelovende ondernemer die meedoet én een bedrijf heeft dat is gestart tussen 1-1-2004 en 31-12-2007.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondernemers met lef, ambitie, doorzettingsvermogen, creativiteit, organisatievermogen en stressbestendigheid die deze avontuurlijke vlucht niet willen missen, kunnen zich vanaf 1 juni 2008 via de website van JOP (www.jongeondernemersprijs.nl) aanmelden. Zij moeten iets schrijven over hun persoonskenmerken, de onderneming en het thema. Daarnaast kunnen succesvolle ondernemers gespot worden. Collega-ondernemers kunnen dus iemand voordragen voor een Ticket tot the top. Inschrijven kan tot vrijdag 12 september. De starters worden uiteindelijk beoordeeld door een jury, die bestaat uit succesvolle ondernemers, mensen uit de advieswereld en academici.

De winnaar van de JOP ontvangt een koffer aan prijzen t.w.v. tienduizenden euro’s, een prijsbokaal én de naamsbekendheid van zijn of haar bedrijf vliegt omhoog.