economie

11 dec 2008, 22:10

Hooghoudt& Vodkamix wint Innova Klassiek

Deze week werden in de Levensmiddelenkrant de winnaars bekendgemaakt van de prestigieuze prijs, de Innova Klassiek 2004-2008. Ruim 140 producten kwamen in aanmerking voor deze prijs. Alle 140 producten hebben 1 ding met elkaar gemeen; de introductiedatum lag in 2004 en zijn nog altijd in de schappen van de Nederlandse supermarkten te vinden. Hooghoudt, met het product Hooghoudt& Vodkamix, genomineerd in de categorie alcoholische dranken (excl. bier) heeft de Innova Klassiek 2004-2008 in de wacht weten te slepen. Dit is een bijzondere prestatie, want ten tijde van de lancering was de prijzenoorlog in volle gang, rationalisaties waren aan de orde van de dag en nieuwe producten kregen niet altijd de kans om zich te kunnen bewijzen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hooghoudt&Vodkamix is "een sprankelende mix met de kick van vodka en de frisheid van vruchtensap. Hooghoudt& Vodkamix is in 3 fles varianten verkrijgbaar; Roodfruit, IJsthee-Perzik en Citroen. Daarnaast heeft Hooghoudt& nog een blikvariant Bessen/Jus. De frisse dranken in de fles zijn heerlijk om puur of met ijs, van te genieten. ", aldus het Groningse bedrijf.

Hooghoudt


De naam Hooghoudt is al 120 jaar met Groningen verbonden. Met de kwalitatieve gedistilleerde producten geniet het bedrijf inmiddels ook nationaal en internationale bekendheid. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1888 in familiehanden en draagt sinds 1988 het predikaat ‘Hofleverancier’. Hooghoudt B.V. behoort tot de top drie van nationale distilleerderijen en ontwikkelt en verkoopt alcoholische dranken voor de consument in Nederland en in het buitenland, waaronder de Wodka van Hooghoudt, Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, elPicu en Royalty Vodka. Meer informatie over Hooghoudt is te vinden op www.hooghoudt.nl