economie

28 apr 2008, 10:10

Holland International Reisbureau Jansma beste reisbureau van Nederland 2008

Holland International Reisbureau Jansma te Roden is uitgeroepen tot landelijke winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2008. De prijs voor de landelijke titel werd uitgereikt door jury voorzitter Willem Hondius, commercieel directeur van transavia.com, tijdens een feestelijke gala-avond te Hoofddorp. De prijs werd in ontvangst genomen door directeuren en tevens moeder en dochter, Jeannet en Inge Jansma. Jansma heeft ook in Groningen een reisbureau, welke is uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Groningen 2008.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In de eindjury, onder leiding van Willem Hondius (transavia.com) hadden zitting Joop Rengers (Europeesche Verzekeringen), Natasja Eshuis (Travel Trend), Ronald Raadsheer (Sudtours), Sandrine Berkel (Holiday Cars), Coby van Dongen (De Jong Intra Vakanties), Marco van Erp Taalman Kip (Airtrade), en Jan Lokhoff (Reisrevue). De jury over het reisbureau:


Holland International Reisbureau Jansma is een oude bekende. Al vier keer op rij wist het reisbureau de provinciale titel van Drenthe te bemachtigen en vorig jaar behaalde het reisbureau al de derde plaats in de strijd om de landelijke titel. De jury raakte dit jaar opnieuw overtuigd door de opvallende wijze waarop het reisbureau zich verbeterd heeft. Een constante groei van alle indicatoren zijn het resultaat van een zeer consequent beleid.


Het bureau is in Roden de ‘local hero’. Het reisadvies is van groot belang en er wordt door Holland International Reisbureau Jansma daarom veel geïnvesteerd in opleiding en expertise. De jury was unaniem: uitstekende resultaten worden gerealiseerd door een zeer gemotiveerd team.

De verkiezing


De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad Reisrevue en levert een bijdrage aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering van de reisbureaus en het verhogen van de teamspirit.