economie

19 mrt 2008, 09:09

Holland International Reisbureau Jansma beste reisbureau van Groningen

Holland International Reisbureau Jansma (Groningen en Roden) is uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2008 en mag zich vanaf heden het beste reisbureau noemen van de provincies Groningen en Drenthe. In de stad Groningen heeft het bedrijf een vestiging aan het Helperplein en in Roden in de Herestraat.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De verkiezing heeft verschillende ronden gekend, waarbij de beste reisbureaus per provincie dit jaar voor het eerst moesten verschijnen voor een deskundige jury: Willem Hondius (transavia.com), Joop Rengers (Europeesche Verzekeringen), Natasja Eshuis (Travel Trend), Hans Mosselman (Sudtours), Sandrine Berkel (Holiday Cars), Coby van Dongen (De Jong Intra Vakanties), Marco van Erp Taalman Kip (Airtrade) en Jan Lokhoff (Reisrevue).

In de voorafgaande ronden werd onder andere ingegaan op de persoonlijke consumentenbenadering, werd een reis- en een marketingcase voorgelegd, en kwamen naast financiële gegevens ook aspecten aan de orde die dieper ingingen op de interne bedrijfsvoering. In de ronde voorafgaand aan de jurybijeenkomst, werden de best scorende reisbureaus per provincie bezocht door training- en adviesbureau InCompany. Bij dit bezoek werd aandacht geschonken aan de kwaliteit van het verkoopgesprek en is dieper op bepaalde bedrijfsprocessen ingegaan.

Holland International Reisbureau Jansma dingt samen met de andere provinciale winnaars mee naar de landelijke titel. Het ‘Reisbureau van het Jaar 2008’ zal tijdens een gala-avond op maandag 14 april bekend worden gemaakt.