economie

09 apr 2008, 15:03

Gronings restaurant "Bij Jansen" naar finale van Mijn Tent is Top; Groningers kunnen stem uitbrengen

Restaurant Bij Jansen in Groningen is doorgedrongen tot de finale van het televisieprogramma Mijn Tent is Top. Het bedrijf van Sandra en Bart-Willem Jansen in het Hoogstraatje in Groningen gaat de eindstrijd aan met het Bredase restaurant Flinstering. Het televisieprogramma Mijn Tent is Top is elf weken begonnen in vier steden waar jonge ondernemers de opdracht kregen een horecabedrijf op te zetten. Enschede en Den Haag zijn na tussentijdse oordelen van de vakjury onder leiding van televisiekok Herman den Blijker van het toneel verdwenen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onder het motto "Zuver, nuver en goud" heeft Bij Jansen zich vanaf het begin in de markt gezet als een puur restaurant waar streekproducten een belangrijk ingrediënt zijn voor de menukaart. Bij Jansen onderscheidt zich daarnaast met het Stadscafé dat qua populariteit niet onder doet voor het restaurant.

Bij Jansen is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van de binnenstad van Groningen. Sandra en Bart Willem Jansen willen zich de komende veertien dagen samen met hun team flink roeren om massale steun te verwerven om de finale winnend af te sluiten.

De gedachten over nieuwe spraakmakend en klantgerichte activiteiten zullen de komende dagen vorm krijgen. De finale op dinsdag 22 april brengt RTL4 live op televisie vanuit de restaurants in Groningen en Breda.

Actie

Sandra en Bart Willem Jansen rekenen, aldus een woordvoerder van Marketing Groningen, nu op de steun van gasten die al eens zijn geweest, gasten die van plan zijn te komen en Nederlanders die de uitzending volgen en het stel een warm hart toedragen. "Belangrijk, omdat de winnaar met sms-jes van het Nederlandse publiek wordt bepaald", weet Sandra Jansen.

Steun Groningen en steun Bij Jansen! Sms ‘GRONINGEN’ naar 3040!