economie

31 okt 2008, 09:09

Groningers kunnen beter leren koken op nieuwe locatie van Dennis Cooking Place

Druk bezette Groningers die graag beter willen leren koken kunnen voortaan terecht in het nieuwe onderkomen van Dennis Cooking Place. Het gaat om een bijzondere kookschool voor mensen die in hun vrije tijd meer willen doen aan de ontwikkeling van hun kookkunsten. De kookschool is van Dennis Nolle, die zes jaar geleden van start ging met het geven van kooklessen in de Mediacentrale en op andere locaties. Maar sinds deze week heeft het bedrijf een eigen adres.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Binnen het bedrijf houdt Dennis Nolle zich bezig met kookworkshops, kooklessen en cateringen. Tijdens zijn kokopleidingen ontdekte hij steeds meer dat koken en het overbrengen van zijn kennis zijn passie is. In de afgelopen jaren heeft hij gewerkt in diverse restaurants als chefkok en leermeester (bevoegd om leerlingen op te leiden tot kok, beoordelen en examineren).

 Binnen Dennis Cooking Place worden cursussen gegeven voor hobbykoks en workshops voor bedrijven en particulieren. In een gezellige sfeer leer je meer over kooktechnieken en ingrediënten. Bedrijven gebruiken de workshops ook vaak in het kader van teambuilding.
Dennis Cooking Place is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Tot nu werden de workshops op diverse locaties in de stad Groningen gegeven. Maar het werd tijd voor een eigen plek. Geheel ingericht zoals Dennis voor ogen had. En sinds deze week is het zover, Dennis Cooking Place aan de Stavangerweg 21-22 in Groningen gaat officieel open.

De Nieuwe locatie:
De kookschool bestaat uit een benedenverdieping waar een compleet geoutilleerde keuken is met de modernste apparatuur. Op de bovenverdieping kunt u terecht met grote groepen voor bijvoorbeeld een vergadering of lunch.
Kijk voor meer informatie op www.denniscookingplace.nl