economie

17 sep 2008, 21:09

Groningen krijgt eerste mannenwinkel van H&M

De eerste H&M Men store in Nederland wordt op 20 september geopend aan de Grote Markt in Groningen. Deze winkel is speciaal gericht op de mannelijke klant en verkoopt alles variërend van underwear, accessoires, vrijetijdskleding tot H&M’s businesscollectie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Wij zijn ontzettend blij met deze eerste conceptstore voor heren. Met het openen van deze derde winkel in Groningen hebben we nu een perfecte mix van H&M winkels op loopafstand van elkaar. Iedere winkel heeft zijn eigen aanbod dat volledig op de verschillende doelgroepen is aangepast. Groningen is klaar voor dit herenconcept”, zegt Susan Krau, country manager H&M Nederland.

De H&M Men Store meet een shoppingoppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter en biedt alles wat de eigentijds geklede man in zijn garderobe zou willen hebben. De herencollectie omvat een breed aanbod van verschillende stijlen - van een sportswear-, vrijetijds- tot een hoogkwalitatieve businesscollectie. Daarnaast is er een uitgebreide accessoires- en underwearcollectie. H&M’s herenlijn gaat, net als het overige assortiment van H&M, over styling en een persoonlijke stijl. Daarnaast over het combineren van verschillende stijlen op een moderne manier.

De feestelijke opening zal om 10.00 uur plaatsvinden. De eerste 30 klanten maken kans op een jeans naar keuze, er is een live DJ en H&M geeft kleine cadeautjes bij de eerste aankopen weg.