economie

15 dec 2009, 08:08

Gratis overstap naar de voordelen van online boekhouden

December is traditioneel de maand om keuzes voor het nieuwe jaar te maken. Werkt u nog met een oud boekhoudpakket, dan kunt u nu gratis overstappen naar online boekhouden bij Nicolai & Tabak Accountants. (INGEZONDEN MEDEDELING)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Als ondernemer wilt u uw onderneming goed kunnen sturen. Niet alleen in de werkprocessen, maar ook op financieel gebied. Actuele en accurate cijfers zijn hierbij cruciaal. Bovendien wilt u ook inzicht in u uw cijfers. Dit kan zeer eenvoudig met online boekhouden. U kunt zelf de gehele boekhouding invoeren of dit deels of geheel uitbesteden aan de professionals van Nicolai & Tabak Accountants. Zij geven u uitleg bij de cijfers, zodat u daarmee winstgevend kunt ondernemen.

Reeleezee (spreek uit Real Easy) maakt administratieve software die ondernemers via Internet als een abonnement kunnen afnemen. Voor een vaste, aantrekkelijke prijs per maand kunt u beschikken over financiële software die écht gemakkelijker werkt dan de oudere software van andere aanbieders. Maar wél met de goedkeuring van de Samenwerkende Nederlandse Registeraccountants (SRA). Meer dan tienduizend ondernemers in alle branches ondervinden dagelijks het gemak van hun Reeleezee administratie via Internet.

De voordelen van Reeleezee:
- Eenvoudig en veelzijdig
- Dagelijkse backups
- Geen investering ineens maar een laag bedrag per maand
- Optimaal samenwerken met uw accountant
- Uw boekhouding beveiligd beschikbaar vanaf elke locatie

Over Nicolai & Tabak Accountants
Nicolai & Tabak is een vooruitstrevend accountantskantoor. Online dienstverlening is in de accountancy, fiscale en juridische advisering, de salarisverwerking alsmede bij subsidieadvies binnen het kantoor al enige tijd geïntegreerd. Daarnaast is er voor starters en zzp-ers een speciale abonnementsvorm ontwikkeld. Deze innoverende mentaliteit draagt er toe bij dat Nicolai & Tabak een snel groeiende organisatie van accountants en (belasting)adviseurs is. Vanuit vestigingen in Groningen, Drachten en Hardegarijp leveren ruim 100 medewerkers een totaalpakket voor financiële dienstverlening.

Onze medewerkers hebben de juiste mentaliteit om als sparringpartner te dienen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf: enthousiasme, inlevingsvermogen en strategisch meedenken. Daarnaast hebben wij de deskundigheid in huis voor not for profit-instellingen. De juiste mentaliteit in combinatie met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding helpt u slagvaardig te ondernemen!

Gratis overstappen naar online boekhouden
In de maand december kunt u gratis overstappen naar online boekhouden. Regel het vandaag nog, of maak een afspraak voor meer informatie via: www.nicolaitabak.nl/overstapactie.