economie

17 mrt 2010, 20:08

Golf & Lifestyle de Beurs 2010: alles over de golfsport op 27 en 28 maart in Martiniplaza

Golf & Lifestyle de Beurs 2010 is dit jaar groots opgezet. Niet alleen is de golfsport 27 en 28 maart ruim vertegenwoordigd in Martiniplaza, ook zijn alle geneugten voor de luxe levensgenieters volop aanwezig. Net als vorig jaar is er een Golf Demonstratie Plein met een roulerend programma. Op beide dagen zal golfvirtuoos Joost Hage belangstellenden meenemen in zijn Golftrick demonstratie. Deze show is zo bijzonder dat ook de niet-golfers hier hun ogen kunnen uitkijken. Verder kunnen gedurende de dag onder professionele begeleiding de allernieuwste materialen worden getest van de twee topmerken Callaway & Taylor Made. Aansluitend leert u van golfprofessional Martin Wedema de finesses van de golfsport tijdens een workshop 'Quick Fix'.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Fashion ontbreekt dit jaar zeker niet. Modebedrijf Amazzone uit Haren showt haar allernieuwste zomercollectie op de catwalk. Kinderkleding wordt geshowd door Bubble’s Kinderkleding uit Groningen. Tot slot komen de nieuwste trends op het gebied van golfkleding op de catwalk voorbij, verzorgd door Golfstore Friesland uit Leeuwarden.
Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Reefhorst, Jaguar en Range Rover Dealer uit Oudehaske, want in deze stand wordt het gloednieuwe model Jaguar XJ in première gebracht. Daarnaast toont Century Autogroep een collectie van Porsche en Audi. Ook BMW Martinistad kan uiteraard niet ontbreken op Golf & Lifestyle de Beurs, met een presentatie van onder andere de mooiste en leukste Mini Coopers.
Beauty en Wellness is dit jaar wel heel erg vernieuwend; in de stand van DermaClinic Obagi uit Groningen kunt u zien wat botox voor u kan betekenen. Deze kliniek voor huidverjonging gaat dit namelijk live op de beurs demonstreren. En Beauty Centre Balloo demonstreert live voor u de exclusieve Microdermabrasie en gezichtsbehandelingen van het Italiaanse topmerk [comfort zone].
Pat’s Wine & Spirit Store uit Groningen verzorgt workshops op het culinaire kookplein en laat de toeschouwers uiteraard ook proeven van de wijnen die deze zomer top zijn. Tevens kunt u op het culinaire plein de geheime recepten achterhalen van de beste chef-koks van Noord Nederland. Het kookplein wordt begeleid door Hans van Diest van Gasterei de Seghesteen uit Slochteren.
Ook aan de kleine levensgenieters is gedacht, want in de indoor kids golf arena kunnen de kinderen spelenderwijs onder professionele begeleiding een golfparcours afleggen met maar liefst 5 holes.