economie

21 dec 2009, 20:08

'Golf & Lifestyle De Beurs' - 27 & 28 maart 2010 in Martiniplaza

Als jaarlijks onderdeel van het magazine Golf & Lifestyle vindt ook in 2010 weer de Golf & Lifestyle de Beurs plaats. Deze keer op zaterdag 27 en zondag 28 maart 2010 in Martiniplaza te Groningen. Met ruim 8.000 bezoekers in 2009 staat Golf & Lifestyle de Beurs tegenwoordig bekend als dé luxe lifestyle beurs van Noord- Nederland. Tijdens “Golf & Lifestyle De Beurs 2010” komen alle geneugten van het leven samen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gedurende twee dagen draait het om kwaliteit, stijl, klasse en luxe voor liefhebbers van de golfsport en de luxe levensgenieters in het algemeen. Zo zullen de nieuwste golfgadgets en technieken, haute cuisine, interieur, reizen, sieraden, wijnen, auto’s en beauty’ en accessoires worden gepresenteerd.

Naast golfclinics en standhouders wordt de beurs opgeluisterd door wervelende modeshows, clubtesting & fitting, culinaire demonstraties en proeverijen door regionale chef-koks en action painting door diverse kunstenaars.
Kortom die bedrijven die kwaliteit en klasse hoog in het vaandel hebben staan, presenteren zich tijdens Golf & Lifestyle de Beurs 2010.

Heeft u interesse om als exposant deel te nemen aan Golf & LIfestyle de Beurs 2010, dan kunt u meer informatie opvragen op


  www.golfenlifestyle.nl

of een mail sturen naar info@golfenlifestyle.nl.