economie

14 aug 2008, 21:09

Gezondheidsprogramma voor Zelfstandigen Zonder Personeel ontwikkeld door Gronings bedrijf HealthLife Bloxxes

Het bedrijf HealthLife Bloxxes uit Groningen introduceert een nieuw programma voor Zelfstandigen Zonder Personeel. Centraal hierbij staan het bewaken en bevorderen van de eigen gezondheid met waar nodig de inzet van preventieve maatregelen. Het nieuwe programma is uniek en is het enige programma binnen de Benelux dat speciaal ontwikkeld werd voor ZZP-ers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Er zijn drie pakketten, Brons, Zilver en Goud, die inspelen op de individuele behoeften van de ZZP-er. Niet alleen zijn de verschillende gezondheidsaspecten in het programma opgenomen, maar ook — om mensen op plezierige wijze fit te houden — een blok ontspanning. Zo bevat het programma (stoel)massage en ontvangt de ZZP-er een Lijvcard waarmee korting wordt verkregen bij verschillende bedrijven op het gebied van wellness.
Het nieuwe programma is speciaal voor ZZP-ers ontwikkeld omdat voor deze ondernemers een Arbeidsongeschiktheidsverzekering vaak onbetaalbaar en aansluiting bij een ARBO-instelling helemaal uit den boze is. Dit programma is geen vervanging voor een dergelijke verzekering, maar geeft vooral inzicht in de gezondheid en biedt een totaal concept: gezondheid en ontspanning, iets wat door veel startende ondernemers wordt vergeten.

Naast het programma wordt ook elk kwartaal een workshop gegeven op verschillende locaties in Nederland. De inhoud van deze workshops is bijvoorbeeld voeding, ARBO-omstandigheden en sportactiviteiten Daarnaast geven deze bijeenkomsten een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.bgpzzp.eu