economie

03 jun 2008, 11:11

Feestelijke afsluiting project ‘Innoveren met ICT’

Innovatieplatform Syntens organiseert donderdagavond op het Hof van Saksen in Nooitgedacht de Nacht van de Ondernemer. Hiermee wordt de succesvolle afsluiting van het project ‘Innoveren met ICT’ gevierd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens de duur van het project zijn verschillende MKB bedrijven in de drie noordelijke provincies gestimuleerd en ondersteund op het gebied van ICT. De doelstellingen zijn inmiddels grotendeels bereikt en dat vraagt volgens Syntens om een feestje.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ondernemers in het MKB genieten van het programma waarin innovatie op het gebied van ICT centraal staat. Cabaratier Arno van der Heijden zal de avond presenteren. Robert S. Benninga, die in het verleden directiefuncties bekleedde bij Ahold, Bijenkorf en WE International zal een masterclass geven over de combinatie van resultaat en mensgerichtheid.

De avond duurt van zeven uur tot ongeveer twaalf uur ’s avonds. De kosten voor deelname zijn 50 euro. Belangstellenden kunnen zich inschrijven op www.denachtvandeondernemer.nl