economie

24 aug 2008, 21:09

Eigen bedrijf beginnen? Kamer van Koophandel helpt met cyclus ‘Succesvol Ondernemen’

Voor ondernemers die bezig zijn met het starten van een eigen bedrijf, organiseert de Kamer van Koophandel Noord-Nederland vanaf oktober a.s. de cyclus ‘Succesvol Ondernemen’. De cyclus, die uit zes modules bestaat, biedt ondernemers ondersteuning bij het schrijven van het ondernemingsplan en de start van het bedrijf.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bij de start van een bedrijf komt veel kijken. De cyclus ‘Succesvol Ondernemen’ biedt startende ondernemers de benodigde informatie in zes modules, waarbij het ondernemingsplan de rode draad vormt. In zes avondbijeenkomsten komen de volgende onderwerpen voor starters aan bod: het ondernemingsplan, ondernemingsvaardigheden, juridische zaken, marketing, financiën en belastingen.

De cyclus ‘Succesvol Ondernemen’ start op 1 oktober a.s. in het gebouw van de Kamer van Koophandel in Leeuwarden, op 7 oktober a.s. op de vestiging in Groningen en op 16 oktober a.s. in het Eden Hotel – De Giraf in Emmen. De kosten voor de totale cyclus bedragen 150 euro. Het is ook mogelijk om één of meerdere bijeenkomsten te volgen. De prijs per bijeenkomst is 30 euro.

Aanmelden voor de cyclus is mogelijk via www.kvk.nl/agenda of telefonisch via telefoonnummer 088-585 1000.