economie

18 nov 2009, 21:09

Eerste professionele en zakelijke vrouwennetwerk voor beslissingsbevoegde vrouwen in Noord Nederland

Onlangs vond de pilot sessie van Advitmo plaats, waarin een groep zakenvrouwen zich met belangstelling boog over de opzet van hét eerste professionele en zakelijke vrouwennetwerk voor beslissingsbevoegde vrouwen in Noord Nederland, waar omzet genereren en samenwerken voorop staan. Dit alles op initiatief van Zakenvrouwen Dorothea Piek en Astrid de Beus - Haveman.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Door middel van gedegen samenwerking en alert reageren, blijkt al tijdens deze bijeenkomst dat de formule werkt.
Er kon onmiddellijk contact worden gelegd met Burgemeester Rehwinkel  en Joke van der Ven (FZ  Award winnares zakenvrouw van 2008 )
met het verzoek om toe te treden tot het Comité van aanbeveling van Advitmo. Beiden hebben hier inmiddels met veel enthousiasme gehoor aan gegeven. Ook vanuit de RUG en Hanzeconnect wordt  op hoog niveau interesse getoond in Advitmo en is inmiddels overleg gestart.
 
Op 26 november a.s.  vindt de eerste bijeenkomst plaats van Advitmo in de Oosterpoort te Groningen, voor die beslissingsbevoegde vrouwen uit Noord Nederland uit het zakenleven, de politiek, overheid, zorg of onderwijsorganisaties, die de doelstelling van Advitmo hoog in het vaandel hebben en effectief willen netwerken. Voor meer informatie  www.advitmo.nl