economie

09 apr 2010, 09:09

De Haan Advocaten & Notarissen in Groningen versterkt zich met Matthieu van Sint Truiden

Matthieu van Sint Truiden gaat als advocaat/adviseur meewerken aan De Haan Advocaten & Notarissen. Als gezaghebbend deskundige op het gebied van financieel en insolventierecht gaat hij bijdragen aan de uitbreiding van het dienstenpakket van De Haan. Het kantoor wil zijn cliënten de komende jaren intensiever juridisch gaan begeleiden op verschillende terreinen van reorganisatie, ‘hervinding’ en nieuwe kwalitatieve en duurzame groei. Rechtsgebieden als het ondernemingsrecht, het financiële recht

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

en het insolventierecht worden daarbij steeds belangrijker. De kennis en ervaring van Van Sint Truiden zijn een welkome aanvulling. Hij is sinds 1984 als wetenschapper en sinds 1988 als advocaat (partner bij NautaDutilh en Lovells) gespecialiseerd in grote en/of gecompliceerde zaken waarin vennootschaps-/rechtspersonen-, financieel en insolventierecht elkaar ontmoeten. Hij heeft op (de combinatie van) die terreinen vele wetenschappelijke artikelen en enkele boeken (mee)geschreven, waaronder Tekst & Commentaar Insolventierecht (7e druk later dit jaar).

De Haan Advocaten en Notarissen is een succesvol, middelgroot advocaten- en notarissenkantoor dat met vijf kantoren werkzaam is in de arrondissementen Groningen, Leeuwarden, Assen en Zwolle-Lelystad. De Haan viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan. In 2010 steeg De Haan van de 44e naar de 26e plaats van grootste juridische dienstverleners van Nederland. Er werken 65 professionele juristen bij De Haan.