economie

21 aug 2009, 08:08

Businesspark voor midden- en kleinbedrijf in Eemshaven

O.K. Projects uit Groningen is begonnen met de aanleg van het Businesspark speciaal bedoeld voor het Midden- en Kleinbedrijf in de Eemshaven.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aanleg ontsluitingsweg MKB Bedrijvenpark Eemshaven gestart
Met Groningen Seaports is een convenant gesloten, waarbij O.K. Projects zich concentreert op de bedrijfshuisvesting van het MKB segment, dat ondersteunend is zowel op korte termijn, als structureel voor de diverse nautische bedrijven en energiecentrales in de Eemshaven.


Volgens Edzo Bergman, directeur van O.K. Invest (het moederbedrijf van O.K. Projects), is er veel belangstelling voor dit bedrijvenpark, dat direct op de zichtlocatie bij de entree van de Eemshaven wordt gerealiseerd. “We hebben bij de planvoorbereiding rekening gehouden met de diverse wensen uit deze sector: zo kunnen we bouwkavels aanbieden tot circa 2.000 m2, waar de bedrijven zelf hun plannen kunnen realiseren, maar ook kunnen wij deze plannen voor hun uitvoeren. Sterker nog, ook indien men wil huren is dit bespreekbaar.

Daarnaast worden door O.K. Projects voor de kleinere (neven)vestigingen bedrijfs- en kantoorunits gerealiseerd van circa 130 m2 gesitueerd op twee bouwlagen, die in een casco variant gekocht kunnen worden al vanaf € 97.500 excl. BTW V.O.N. Voor deze units hebben wij reeds enige reserveringen en de aanvraag voor de bouwvergunning wordt nu voltooid”.