economie

04 jun 2009, 18:06

Boelens Jorritsma Makelaars in Groningen wordt Hypodomus

Boelens Jorritsma Makelaars maakt een doorstart door zich aan te sluiten bij de nieuwe, groeiende formule Hypodomus. De woningportefeuilles van de Boelens Jorritsma vestigingen in Heerenveen, Groningen en Assen gaan per direct over in Hypodomus winkels. In Groningen is de Hypodomus winkel gevestigd aan de A-straat 17. Hypodomus nam onlangs ook ruim 20 kantoren van Meeùs Makelaars over en breidt daarmee het aantal winkels snel uit.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Over Hypodomus
Hypodomus is een concept waar binnen één winkel, tegen scherpe tarieven alle diensten worden geleverd die nodig zijn om een woning te kopen, te verkopen of te financieren. De NVM-makelaars en Erkende hypotheekadviseurs van Hypodomus bieden een compleet aan- en verkooppakket met woongerelateerde schadeproducten en bancaire diensten. De vaste prijzen en het overzichtelijke keuzepakket maken het voor de klant gemakkelijker keuzes te maken. Door innovatief ingerichte processen verloopt de aan- en verkoop van het huis soepeler en is de voortgang altijd inzichtelijk voor de klant.


Over Hypodomus (franchiseorganisatie)


Hypodomus is de nieuwe franchiseorganisatie voor alle diensten rondom de aan- en verkoop van het huis. De NVM-makelaars en Erkende hypotheekadviseurs van Hypodomus bieden een compleet aan- en verkooppakket met woongerelateerde schadeproducten en bancaire diensten. De vaste prijzen en het overzichtelijke keuzepakket maken het voor de klant gemakkelijker keuzes te maken. Door innovatief ingerichte processen verloopt de aan- en verkoop van het huis soepeler en is de voortgang altijd inzichtelijk voor de klant. Hypodomus is een initiatief van Robert van der Werf (oprichter en aandeelhouder Rotero groep) en Kees van de Kerk (voormalig marketingmanager voor De Hypotheker).