economie

02 okt 2009, 08:08

Bijzondere netwerkbijeenkomst; bowlen voor het goede doel

Bowlen voor het goede doel en netwerken tegelijkertijd. Dat is in het kort de eerste editie van ZomaarGroningen die zaterdag 3 oktober plaatsvindt in het Bowlingcentre aan het Gedempte Kattendiep in Groningen. ZomaarGroningen is een netwerk van ondernemende creatieven en creatieve ondernemers uit de stad.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onder de noemer ‘ZomaarGroningen’ wordt er vier keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd. De locatie en invulling van die activiteiten wordt door de leden zelf bepaald. En elke keer wordt er op een originele manier geld ingezameld voor een goed doel.

Aankomende zaterdag kunnen de deelnemers in een ongedwongen sfeer netwerken en geld bij elkaar bowlen voor de Voedselbank Groningen. Voor elke strike die gegooid wordt – met één bal alle kegels om – zal sponsor Jerry Pirsouw van JS Project een donatie doen voor de Voedselbank. De afterborrel zal plaatsvinden in de Chaplin’s Pub aan het Zuiderdiep in Groningen.

De filosofie achter ZomaarGroningen: netwerken door met elkaar iets te beleven en voor elkaar te krijgen. Dus niet louter borrelen met bitterballen of haringen happen zoals zo vaak. Geïnteresseerden voor ZomaarGroningen kunnen zich aanmelden via de site www.zomaargroningen.nl.