economie

08 mei 2008, 20:08

Bijeenkomst voor MKB over ‘No Budget Marketing’: slimme alternatieven voor het vinden en binden van klanten

Zakenkring Noord- en Oost-Drenthe nodigt alle ondernemers in de regio uit voor haar evenement op woensdag 28 mei a.s. te Zuidlaren. De avond staat in het teken van slimme en budgettair aantrekkelijke marketingstrategieën voor mkb-ondernemers, om zo klanten te vinden én te binden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijfseconoom, marketingstrateeg, auteur en columnist Jos Burgers zal zijn presentatie ‘No Budget Marketing’ verzorgen vanaf 20.00 uur. Hij geniet nationale bekendheid dankzij bestsellers als ‘Klanten zijn eigenlijk net mensen’, ‘No Budget Marketing’, ‘Een hogere prijs is pure winst’, ‘Relatiebeheer als groeistrategie’, ‘Industriële Marketing’ en ‘Professionals & Relatiemanagement’.

Het evenement heeft doelbewust een sterk verenigingsoverschrijdend karakter. Ook ondernemers die geen lid zijn van de Zakenkring, of die lid zijn van een andere ondernemersvereniging, zijn van harte welkom. Voorzitter Joop van der Pol: “Hoe meer bezielende ondernemers in de regio, hoe meer vreugd, is ons motto. We willen als regionale zakenkring zoveel mogelijk ondernemers met elkaar in contact brengen. Daarom organiseren we ieder jaar een breed opgezet evenement. Het thema No Budget Marketing van Jos Burgers leent zich daar uitstekend voor, want elke ondernemer worstelt wel met zijn marketing, zowel inhoudelijk als budgettair gezien.”

In No Budget Marketing laat Jos Burgers op humoristische wijze zien hoe ondernemers flink kunnen besparen op hun marketingbudgetten, door dure reclamecampagnes te vervangen door een gerichte, messcherpe strategie. Reclame blijft uiteraard een rol spelen, maar Burgers opteert voor een veel effectiever op de doelgroep gerichte marketing campagne, hoe groot of klein het marketingbudget van de onderneming ook is. Hij laat zijn luisteraars en lezers van zijn boek vooral kennismaken met een andere manier van denken die geld bespaart én extra klanten oplevert.

De ontvangst is in het Tulip Inn Brinkhotel te Zuidlaren en start om 17.30 uur. Om 18.00 uur begint het buffet, waarbij alle ruimte is voor netwerken. Om 19.30 uur start het avondprogramma, waarna Jos Burgers om 20.00 uur de zaal toespreekt. Het is mogelijk ook alleen aan het avondprogramma deel te nemen. De kosten voor niet-leden bedragen € 25 inclusief buffet en € 15 exclusief buffet. Prijzen zijn ex BTW. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via secretariaat@zakenkring-nod.nl. Ondernemers ontvangen dan per email een bevestiging met factuur. Meer informatie is na te lezen op www.zakenkring-nod.nl.