economie

16 mrt 2009, 09:09

Beurs gewijd aan Golf & Lifestyle in Martiniplaza; Golfshow en Masterclass door Joost Hage

Voor liefhebbers van de golfsport – en dat zijn er ook in de provincie Groningen steeds meer aan het worden – gaat er op de dag dat het lente wordt in Martiniplaza voor het eerst een beurs van start geheel gewijd aan het thema ‘Golf & Lifestyle’. De beurs wordt voor de eerste keer in het Noorden gehouden gehouden op 21 en 22 maart in Martiniplaza. Eén van de hoogtepunten van de beurs is een golftrickshow en Masterclass van professional golfer Joost Hage.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Golfer Joost Hage treedt wereldwijd op met zijn golfshow gecombineerd met muziek en bijna onmogelijke shots. Het is entertainment in combinatie met jongleren, acrobatiek en perfecte beheersing van het golfspel. Een onvergetelijk optreden dat u niet mag missen. Met enige regelmaat haalt Joost zelfs een vrijwilliger uit het publiek die hij binnen enkele minuten de meest ondenkbare slagen laat uitvoeren.


Tijdens de Joost Hage Masterclass kan een gevorderd golfer zich diverse instructies aanwenden om tot betere prestaties te komen. In deze Masterclass wordt aandacht besteed aan specifieke onderdelen en finetuning van uw golfspel. Er worden videaoanalyses gemaakt en uw golfspel wordt direct in de praktijk aangepakt.


Naast deze golfclinic en de vele standhouders wordt de beurs opgeluisterd door wervelende modeshows, clubtesting & fitting, culinaire demonstraties en proeverijen door regionale chéf-koks en action painting door diverse kunstenaars.