economie

01 okt 2008, 20:08

BekenT Marketing uit Mediacentrale in Groningen genomineerd voor Jonge Ondernemers Prijs 2008

Schelte Meinsma van BekenT Internet Marketing uit Groningen behoort sinds afgelopen donderdag tot de laatste tien ondernemers die meedingen naar Dé Jonge Ondernemersprijs 2008 (JOP). Op dinsdag 25 november zal de prijs worden uitgereikt aan één van de drie finalisten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

JOP is een initiatief van Jong Bedrijven Netwerk Fryslân, Jong Bedrijven Netwerk Groningen, Jong Bedrijven Netwerk Drenthe en het Ondernemerskompas. Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Met deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland die gestart zijn tussen 1 januari 2004 en 31 december 2007 een extra stimulans geven.

De deelnemers zullen beoordeeld worden op persoonskenmerken, ondernemerschap en hun onderneming. Naast deze criteria is er voor de ondernemers nog de mogelijkheid om zich te onderscheiden met betrekking tot het thema. Het thema voor 2008 is ‘ticket to the top!’. Oftewel wat neem jij mee in je koffer op reis naar zakelijk succes..?

Speedmeet
Op 25 september vond de JOP speedmeet plaats. Deze meeting begon met de workshop ‘Kom uit de K.O.F.F.E.R.’ door Jeroen Stek van ‘De Gloed’. Na deze workshop probeerden de 63 genomineerde ondernemers uit Noord-Nederland een ticket te bemachtigen voor de volgende selectieronde. Dit ticket kon verdiend worden door de jury te overtuigen met een spetterende presentatie. De presentatie van Schelte Meinsma was zo overtuigend dat hij samen met negen anderen door mocht naar de tweede ronde.

BekenT
BekenT Internet Marketing, het bedrijf van Schelte Meinsma, is in 2007 opgericht . De hoofdvestiging bevindt zich in de Mediacentrale in Groningen en daarnaast heeft BekenT een vestiging in Heerenveen. BekenT is een creatieve organisatie en ontwikkelt en realiseert online concepten. BekenT is tevens in te zetten voor advisering, trainingen en online marketing. Schelte Meinsma vormt de drijvende kracht achter de organisatie en samen met het team wil BekenT zijn hoofd boven het maaiveld uitsteken met opvallende en uitdagende projecten.

Tweede ronde
Tijdens de tweede ronde, die zal plaatsvinden op 16 oktober 2008, zullen de ondernemers opnieuw een presentatie moeten geven over zichzelf en de onderneming. De nadruk ligt bij deze presentatie op andere criteria dan bij de presentatie tijdens de speedmeet. Na afloop van alle presentaties zal de jury bekendmaken welke drie ondernemers door gaan naar de finale op dinsdag 25 november 2008.
Arno van der Heyden zal de presentatie gedurende deze avond voor zijn rekening nemen en zorgen voor een plezierige en boeiende JOP-avond. Meer informatie over de JOP 2008 is te vinden op: www.jongeondernemersprijs.nl.