economie

26 apr 2009, 10:10

Bedrijfskundig Congres Groningen in mei gewijd aan ‘The War for Talent’

Op 19 mei vindt in het Martiniplaza het 30e Bedrijfskundig Congres Groningen plaats. Dit voormalig BIG-Congres is één van de meest vooraanstaande congressen georganiseerd door studenten. Het congres wordt georganiseerd vanuit de Bedrijfskundige en Economische faculteitsvereniging van de Rijksuniversiteit Groningen. Het succes is te danken aan de innovatieve sprekers en bedrijven die elk jaar vertegenwoordigd zijn. Het congres trekt jaarlijks meer dan 400 deelnemers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 19 mei vindt in het Martiniplaza het 30e Bedrijfskundig Congres Groningen plaats. Dit voormalig BIG-Congres is één van de meest vooraanstaande congressen georganiseerd door studenten van de Bedrijfskundige en Economische faculteitsvereniging van de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden meer dan 400 deelnemers verwacht.

Het thema dit jaar is: ‘The War for Talent’. Tijdens het congres staan verschillende vragen centraal zoals ‘hoe trek je de nieuwe generatie talent aan? en welke gevolgen heeft de kredietcrisis op het personeelsbeleid? De dagopzet is er speciaal op gericht om zoveel mogelijk contactmomenten tussen studenten en bedrijfsdeelnemers te faciliteren. Op die manier legt u op een laagdrempelige manier contact met potentiële werknemers. De dagvoorzitter is Jan Terlouw. Voormalig minster van Economische Zaken & Vice premier, tevens natuurkundige en winnaar van twee gouden griffels. Andere sprekers zijn o.a.:Maurits Hendrik, Suzanne Jungjohann, (Talentmanagement expert, Partner & Senior consultant bij Towers Perrin), Kathy Baker VS (Senior vice president Human Resources Wolters Kluwer). Erik van ’t Hoff, (dagelijks bestuur MKB-Noord en partner bij Triologica) heeft zitting in de paneldiscussie.

Normaal kost een kaartje u € 250,-, maar als u aangesloten bent bij MKB-Noord, dan betaalt u slechts € 200,-. Als u voor 22 april boekt, dan heeft u ook nog recht op een vroegboekkorting van €50,-. Ook is het mogelijk om een halve dag te volgen, u kunt dan tijdens of na de lunch instromen.