bereikbaarheid-verkeer

25 aug 2015, 11:11

Reitdiepplein: morgenmiddag informatiebijeenkomst werkzaamheden in Stadskerk

Reitdiepplein: morgenmiddag informatiebijeenkomst werkzaamheden in Stadskerk

Wat gaat er straks allemaal gebeuren aan het Reitdiepplein, en wat gaan buurtbewoners daar allemaal van merken? Dat komt morgenmiddag, woensdag 26 augustus, aan de orde tijdens een bijeenkomst in de Stadskerk. De Provincie Groningen organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de gemeente Groningen en de aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra die het werk gaat uitvoeren. Geïnteresseerden kunnen binnenlopen voor informatie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Woensdag 26 augustus 2015 dus, tussen 17.00 uur en 19.30 uur, vindt er in de Stadskerk  (Friesestraatweg 221) een informatiebijeenkomst plaats over de werkzaamheden die vanaf september rondom het het knooppunt Ring West/Ring Noord (Reitdiepplein) starten.


 

Werkzaamheden

 


Het afgelopen voorjaar is met name energie gestoken in het bedenken van een zo optimaal mogelijke fasering, waarmee de overlast voor het verkeer en de omgeving zoveel mogelijk wordt beperkt. Dit heeft in ieder geval geleid tot een verkorting van de uitvoeringsperiode. De verwachting is dat de werkzaamheden eind 2015 klaar zijn. Uitvoering vanaf september 2015

 


De uitvoering start vanaf september 2015 en duurt tot het eind van het jaar. Met name in september zal er dan sprake zijn van enkele omleidingsroutes.

 

Meer informatie over de plannen bij het Reidiepplein treft u elders aan op deze website, zie ook:
http://www.ringgroningen.nl/noordzeebrug/reitdiepplein