bereikbaarheid-verkeer

29 jun 2015, 10:10

OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz: komende maanden voordelig met de bus Zomerbroezz’n

 OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz: komende maanden voordelig met de bus Zomerbroezz’n

Het OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz herhalen dit jaar de campagne Zomerbroezz’n. In juli en augustus kunnen passagiers dan voordelig reizen met de bus in heel Groningen, Drenthe en Zuid-Oost-Friesland . Op vertoon van een Dal-Dagkaart is er bovendien  korting bij 25 attracties in het gebied.

 

 

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In de maanden juli en augustus kan een busreiziger de zogeheten Dal-Dagkaart - normaal op werkdagen na 9.00 uur geldig - ook voor 9.00 uur gebruiken, in alle bussen in Groningen, Drenthe en Zuidoost Friesland.

 

 

Tijdens de Zomerbroez’n-periode van komende maanden mogen daarbovenop 2 reizigers reizen met 1 Dal-Dagkaart. Bovendien kunnen met elke volwassene drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. De Dal-Dagkaart is voor €10 te koop bij de chauffeur en bij diverse voorverkoopadressen.

 

 

Dit jaar zijn in het kader van Zomerbroezz’n ook afspraken gemaakt met 25 attracties in het gebied, waaronder het Dierenpark Emmen, het Drents Museum te Assen, het Groninger Museum (Groningen), het Nationaal Busmuseum (Hoogezand) en het Gevangenismuseum (Veenhuizen). Reizigers met de Dal-Dagkaart krijgen op vertoon van deze kaart entreekorting bij deze 25 attracties.

 

 

Het OV-bureau Groningen Drenthe, Qbuzz en de deelnemende attracties bieden inwoners en toeristen in het gebied daarmee een prachtige en goedkope mogelijkheid tot zomerbroezz’n, lekker ontspannen genieten van de omgeving tijdens de busreis, en van de vele bijzondere attracties die het gebied rijk is.

 

 

De campagne Zomerbroezz’n wordt onder meer aangekondigd met een folder die huis-aan-huis wordt verspreid in de provincies. Naast de uitgebreide website is vanaf 1 juli ook de speciale Zomerbroezz’n-app te downloaden (voor Android en iOS) met een handige reisplanner voor de heen- en terugreis naar alle deelnemende attracties.

Meer informatie over het verkrijgen van de Dal-Dagkaart, de spelregels van Zomerbroezz’n en de attracties waar entreekorting wordt gegeven vindt u op www.zomerbroezzn.nl. Meer informatie over reismogelijkheden met de bus vindt u op www.qbuzz.nl.