uitgaan

31 mrt 2017, 22:10

Zondag: Kunst- en retromarkt én gezellige drukte bij Urban Trail in binnenstad

 Zondag: Kunst- en retromarkt én gezellige drukte bij Urban Trail in binnenstad

Het belooft zondag een gezellige drukte te worden in de binnenstad van Groningen. Dat is enerzijds te danken aan de Uban Trail - een hardloopevenement door markante gebouwen -  en anderzijds door een Kunst- design en retromarkt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zondag 2 april organiseert evenementenbureau Sam Events 4 U namelijk een Kunst--, Design en retromarkt op de Grote Markt in Groningen. Een gevarieerde markt met van alles op het gebied van kunst, design en retro, bijvoorbeeld: sieraden, tassen, meubels, schilderijen en meer. Er zullen ongeveer 30 standhouders aanwezig zijn. Tevens kunnen bezoekers op de markt terecht voor een drankje.

 

Bezoekers zijn van er welkom tussen 11 en 17 uur. De entree is gratis.

 

Urban Trail

 

Maar een andere activiteit zal ook veel - andere - mensen op de been brengen: de Urban Trail.

Hardlopend door de binnenstad van Groningen, ook door markante gebouwen zoals De Papiermolen, De Oosterpoort of de Synagoge. Dat is het bijzondere van de Groningen Urban Trail, die zondagmorgen 2 april wordt gehouden.
 

Opnieuw wil de Groningen Urban Trail veel lopers charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 10 km door de Groningse binnenstad. Ook de locaties zijn erg enthousiast en openen graag hun deuren voor deze tweede editie. Van de twintig locaties zijn er zestien nieuw ten opzichte van het parcours van 2016.