uitgaan

14 sep 2018, 09:09

Weekend in Groningen: Rrrollend Groningen en ReitdiepPOP

Weekend in Groningen: Rrrollend Groningen en ReitdiepPOP

Wie van feest en lekker eten houdt, is dit weekend in Groningen aan het goede adres. Een overzicht van de leukste activiteiten in de stad.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

ReitdiepPOP - Reitdiephaven

Muziekfestival ReitdiepPOP is een feest voor het hele gezin. Voor de jongste bezoeker is er onder andere een kinderdisco en vrijdagavond is het dansen geblazen met The Dirty Daddies. De volgende dag gaat het feest onverminderd verder op een van de mooiste locaties van de stad: de Rietdiephaven, met op de achtergrond de 'wereldberoemde' kleurrijke pierwoningen.

Wanneer: vrijdag en zaterdag
Waar: Reitdiephaven
Prijs: gratis, voor sommige optredens moet betaald worden
Meer informatie

Rrrollend Groningen - Ossenmarkt

Lekkerbekken moeten dit weekend op de Ossenmarkt, dat van vrijdag tot en met zondag wordt omgetoverd tot foodfestival Rrrrollend Groningen. Er zijn bijzondere foodtrucks met heerlijke hapjes en drankjes en bij een van de jazzbandjes of de lounge DJ kunnen de voeten van de vloer. Kinderen kunnen knutselen, zich laten schminken of kijken naar kindertheater.

Wanneer: vrijdag, zaterdag en zondag
Waar: Ossenmarkt
Prijs: Gratis
Meer informatie

Airport Night Run - Airport Eelde

Wanneer krijg je nou de kans om over de landingsbaan van een vliegveld te rennen? Aankomende zaterdag, tijdens de tweede editie van de Airport Night Run, een nachtelijk hardloopevenement over het terrein van Groningen Airport Eelde. De organisatie belooft spectaculaire verlichting, lichtshows en muziek en ook krijgen de deelnemers de kans om met eigen headlight, een aantal vliegtuigen te bewonderen die direct langs het parcours staan.

Wanneer: zaterdag
Waar: Airport Eelde
Prijs: 25 euro
Meer informatie