uitgaan

31 okt 2018, 09:09

Slecht weer? Met deze doe-tips zit je er sowieso droog en warmpjes bij!

Het is volop herfst en dat betekent: veel wind, regen en kou! De hoogste tijd dus voor een trits leuke doe-tips voor als het weer even niet zo meezit! Waaghalzen kunnen zich uitleven op de kartbaan of in het grootste klimpark van Nederland. Ben je toe aan wat meer ontspanning? Laat je dan lekker vertroetelen in Bad Nieuweschans of ga voor een culinaire verwennerij met uitzicht op zee.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marketing Groningen heeft de leukste slecht weer-tips op een rij gezet!

Wad, de film!

Groninger Forum - De eerste Nederlandse natuurfilm over het Waddengebied is momenteel op het witte doek te zien! Het Waddengebied is het enige Nederlandse natuurgebied dat op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkt, en dat predicaat is terecht zo bewijst de film Wad. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onder en boven water, in elk jaargetijde. Geen aaneenschakeling van mooie plaatjes maar een duidelijk verhaal met herkenbare personages: de zeehond, de bergeend en de slechtvalk.
Meer informatie>>

Adventurepark Waddenfun

Wehe-den Hoorn - Het grootste indoorklimpark van Nederland vind je in Wehe den Hoorn: Adventurepark Waddenfun. Er zijn drie klimparcoursen op verschillende hoogtes, variërend van 2 meter hoog tot acht meter hoog voor de echte waaghalzen. Het klimpark is geschikt voor personen vanaf 4 jaar tot 75+.
Meer informatie>>

Doe-Museum

Veendam  - De naam zegt het al: in het Doe-Museum in Veendam kun je niet alleen genieten van kunst en verschillende exposities, maar ook zélf aan de slag. Volg een van de vijf rondleidingen of steek je handen uit de mouwen in het Atelier.
Meer informatie>> 

Hortus haren

Haren - De Hortus botanicus Haren is een van de oudste en grootste botanische tuinen van Nederland. De Hortus is ruim 20 hectare groot en telt heel verschillende tuinen. Zo is er een wilde plantentuin, een Keltische tuin en een Chinese tuin met een authentiek Chinees theehuis.
Meer informatie>>

MuzeeAquarium

Delfzijl - In het pas vernieuwde MuzeeAquarium in Delfzijl is niet alleen de grootste schelpenverzameling van Europa te zien, je vindt er ook een uitgebreide verzameling van mineralen en edelstenen en duizenden objecten rondom het thema scheepvaart. En natuurlijk is er het aquarium, met daarin onder meer haaien, roggen, lipvissen, kreeften en zeebaarzen. In de aaibak leven dieren die ook geaaid mogen worden!
Meer informatie>>

Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans - Zeker als het buiten koud en guur is, is er niets heerlijker dan te relaxen in een van de sauna’s of het thermaalbad van Bad Nieuweschans. Lekker warm, en tegelijkertijd nog ontspannend ook.
Meer informatie>>

Eemshotel, uitzicht op het Wad

Delfzijl - Koffiedrinken, lunchen of dineren met misschien wel het mooiste uitzicht van Nederland kun je in Delfzijl, in het Eemshotel om precies te zijn. Het Eemshotel is gebouwd op palen in het water van de Eems en biedt een geweldig zicht op de Eems Dollard en de zeedijken van Duitsland. 
Meer informatie>>

Kartbaan Groningen

Groningen - Schuilt in jou een tweede Max Verstappen? Ontdek het op de kartbaan van Kartracing & Bowling in Groningen. Is karten net even te veel spanning en sensatie? In het centrum kun je ook terecht een potje bowlen!
Meer informatie>>