nieuws

02 mei 2016, 11:11

Politie zoekt verder naar vermiste student

Politie zoekt verder naar vermiste student

De zoektocht naar de vermiste student Sjoerd van Eijk gaat maandag verder. De politie gaat opnieuw zoeken in het water bij de Winschoterkade. De 21-jarige Stadjer is vermist sinds zaterdagochtend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Van Eijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor het laatst gezien in een café in de Papengang. Hij vierde daar met vrienden zijn verjaardag. Van Eijk ging eerder weg en kwam niet thuis. De student is telefonisch onbereikbaar en daarom heeft z’n familie de politie ingeschakeld.

Van Eijk werd in de nacht van vrijdag op zaterdag voor het laatst gezien in een café in de Papengang. Hij vierde daar met vrienden zijn verjaardag. Van Eijk ging eerder weg en kwam niet thuis. Ook was hij niet telefonisch bereikbaar.

De politie besloot tot een zoektocht in het water na het onderzoeken van camerabeelden en informatie uit het onderzoek. Zo was hij te zien op camerabeelden toen hij in de richting van de gracht liep.

Zondag is besloten om te gaan dreggen en er is ook een duikteam ingezet. Maandag liet de politie weten dat ze ook sonarapparatuur en een politiehelikopter gaan inzetten.

De politie sluit een noodlottig ongeval niet uit. Mogelijk dat hij na de stapavond in het water is beland.