nieuws

29 mrt 2018, 09:09

Veel belangstelling voor pop-up mall Grote Markt

Veel belangstelling voor pop-up mall Grote Markt

Nog zo’n 2,5 week en dan opent de pop-up mall, een soort winkelcentrum vol met kleine en grotere winkeltjes, aan de Grote Markt de deuren. Initiatiefnemer Ralph Steenbergen is al in gesprek met zo’n veertig ondernemers die belangstelling hebben, zegt hij vandaag in het Dagblad van het Noorden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een banketbakker, een fotostudio, elektrische fietsen, pizza’s, whisky’s, naaistudio Van Hulley, meubels, bijzondere pizza’s. De belangstelling voor een tijdelijk plekje in het vroegere pand van V&D komt van alle kanten, aldus Steenbergen. Uiteindelijk wordt het een mix van food, spulletjes en beleving.

Volgens de initiatiefnemer hebben zich afgelopen weken tientallen kandidaatwinkeliers gemeld. Hij is op dit moment in gesprek met zo’n veertig ondernemers.

Steenbergen krijgt komende vrijdag de sleutels van het pand. Dan moeten meteen de handen flink uit de mouwen: de infrastructuur en de indeling moet zo snel mogelijk geregeld worden. En ook niet onbelangrijk: het pand moet gezelligheid gaan uitstralen. “Mensen moeten gaan zien dat het pand leeft”, aldus Steenbergen.