nieuws

13 mei 2016, 09:09

Nieuwe businessclubleden van Donar mogen meteen naar finale playoffs

Nieuwe businessclubleden van Donar mogen meteen naar finale playoffs

Basketbalclub Donar haalde donderdagavond opnieuw de finale van de playoffs om de landstitel. Om ook volgend jaar mee te kunnen strijden om de hoogste eer, zoekt de club naar nieuwe leden van de Basketbal Businessclub (BBC). En tijdens de playoffs heeft de club een speciale actie, want nieuwe BBC’ers krijgen direct (gratis) toegang tot de finale van de huidige serie wedstrijden tegen Zwolle.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De BBC en de grote sponsoren zijn voor Donar belangrijk als het gaat om de begroting. Het spelersbudget wordt voor een flink deel bepaald door de inkomsten van deze businessclub. Daarom is Donar altijd op zoek naar nieuwe BBC-leden. Indirect vergroten die namelijk de begroting én dus het spelersbudget.

Voor veel bedrijven en organisaties in (Noord-)Nederland is de BBC een mooi platform om zich te positioneren en profileren in een sportieve en ongedwongen ambiance. Of het nu gaat om het verwerven van een nieuw netwerk, het uitnodigen van relaties, het in contact komen met een nieuwe doelgroep, het vestigen of vergroten van de naamsbekendheid, het versterken van de loyaliteit onder de medewerkers.

Met een lidmaatschap van de Basketbal Business Club (BBC) heb je recht op twee vaste business seats om vanaf de hoofdtribune de thuiswedstrijden van Donar bij te wonen. Daarnaast kun je gebruik maken van de verschillende arrangementen tijdens de thuiswedstrijden van Donar. Ook zijn er activiteiten en biedt de club mogelijkheden om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten. Door het grote succes hebben inmiddels zo'n 175 bedrijven/organisaties zich aangesloten bij de club.

De voorwaarden van de actie zijn hier te bekijken. Donar speelt komende donderdag de eerste thuiswedstrijd in de finale tegen Zwolle.