nieuws

07 feb 2017, 11:11

Groningse vrouwen massaal naar opvolger Fifty Shades of Grey

Groningse vrouwen massaal naar opvolger Fifty Shades of Grey

Er is een stormloop ontstaan op kaartjes voor een Ladies Night waar morgen voor het eerst in Groningen de opvolger is te zien van Fifty Shades of Grey.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bioscoop Kinepolis Groningen in de Euroborg heeft voor de Ladies Night met Fifty Shades Darker in korte tijd 1600 tickets verkocht. Hierdoor zijn alle beschikbare plekken in zes zalen uitverkocht op woensdagavond 8 februari. Fifty Shades Darker is het vervolg op de succesvolle film Fifty Shades of Grey.

 

 

Alle Kinepolis bioscopen in Nederland verkochten samen tot nu toe al ruim 10.000 tickets voor de Ladies Night op 8 februari. Dit is een record. Het is volgens deze bioscoop geen verrassing dat er veel vraag is naar tickets voor de Ladies Night met Fifty Shades Darker. In 2015 ontstond er een run op toegangsbewijzen voor hetzelfde evenement met de film Fifty Shades of Grey.

 

 

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E. L. James. Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

 

Goodie bags


Tijdens de Ladies Night wordt iedereen ontvangen met een welkomstdrankje, kan er rondgesnuffeld worden bij diverse standhouders en ligt er na afloop een leuke goodiebag klaar, zo meldt Kinepolis.