nieuws

15 jun 2019, 09:09

Delen Paterswoldseweg en Parkweg afgesloten tijdens Stadspark Live

Delen Paterswoldseweg en Parkweg afgesloten tijdens Stadspark Live

Zaterdag 22 juni is de drafbaan in het Stadspark het toneel van het nieuwe popfestival Stadspark Live. Om de verwachte toestroom van bezoekers veilig te laten verlopen zijn op de dag van het festival, tussen 11.00 in de ochtend en 1.00 's nachts delen van de Paterswoldseweg en de Parkweg afgesloten voor verkeer.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat om het deel van de Paterswoldseweg tussen de Koeriersterweg en de Leonard Springerlaan en de Parkweg tussen de Paterswoldseweg en de Parkbrug. De stremming geldt volgens de gemeente niet voor taxi’s en bestemmingsverkeer.

Overlast door op- en afbouw

De gemeente waarschuwt omwonenden voor overlast door de opbouw en afbouw van het festivalterrein. De opbouw begint op maandag 17 juni en de afbouw duurt van zondag 23 juni tot en met woensdag 26 juni. In deze periode zal er meer verkeer dan normaal zijn rondom het Stadspark.

Ook raad de gemeente bewoners van de wijk Laanhuizen aan om de kruising Parkweg – Paterswoldseweg te mijden en via het Hoornsediep en de James Wattstraat aanrijden. Bewoners van de Parkweg krijgen het advies om hun auto op zaterdag 22 juni niet aan de Parkweg zelf te parkeren in verband met de grote publieksstromen die dan verwacht worden.

Foto: Google Streetview