evenementen-in-beeld

24 jun 2019, 12:12

Nieuw: ‘iNspire’: hét kennisevenement voor Young Professionals in DOT in Groningen op 27 juni

Nieuw: ‘iNspire’: hét kennisevenement voor Young Professionals in DOT in Groningen op 27 juni

Groningen is vanaf donderdagmiddag 27 juni een nieuw evenement rijker: ‘iNspire’. Dat is een uitzonderlijk evenement waar de vele young professionals die Groningen rijk is kennis en inspiratie op kunnen doen. In DOT Groningen deelt een aantal experts van 14.00 tot 16.00 uur hun visie en allerbeste tips op het gebied van geluk en succes.

iNspire is een jaarlijks terugkerend evenement en initiatief van HTG. Door middel van presentaties, lezingen en workshops wil HTG Young Professionals uit diverse vakgebieden en met uiteenlopende interesses bij elkaar brengen. Met ieder jaar een ander thema staat het delen van kennis tijdens iNspire centraal, want met kennisdeling kom je samen tot inspiratie. Die inspiratie zorgt weer voor ontwikkeling op persoonlijk, professioneel, maatschappelijk en sociaal vlak.

 

Over de sprekers

 

Arjen Banach is een veelgevraagd spreker op het gebied van verandering, innovatie, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd, staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren.

 

Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar vele andere inspirerende sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Deze ervaringen zal hij met je delen.

 

Ken Lageveen, HTG's eigen Chief of Operations, maakt het dagprogramma compleet. Tijdens een Screw-Up sessie neemt hij je mee door zijn 15 jaar ervaring bij HTG. Hoe is zijn loopbaan verlopen, welke hobbels en valkuilen is hij tegengekomen, welke wijze lessen heeft hij opgedaan en niet onbelangrijk: wat kun jij daarvan leren?

 

Ben jij klaar voor een middag vol inspirerende verhalen voor jouw eigen road to success? Check de website van iNspire voor meer informatie en meld je gelijk gratis aan.