economie

06 jul 2007, 00:12

Verzelfstandiging vastgoed c.v’s TCN Property Projects uit Groningen

Met ingang van 1 juli verzelfstandigt TCN Property Projects, gevestugd in Groningen, de afdeling die zich bezighoudt met het samenstellen van Vastgoed c.v.'s. Reden voor deze beslissing is het feit dat het plaatsen van vastgoedfondsen niet tot de kernactiviteiten van TCN behoort.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De afgelopen jaren is een aantal succesvolle c.v.'s geplaatst onder directe aansturing van Edzo Bergman, directeur van TCN SIG Real Estate. Hij heeft te kennen gegeven graag bij de verdere uitbouw van c.v.'s betrokken te blijven met zijn team bestaande uit Peter Liewes, Karin Mulderij, Jennita Souman en Bart Jager. Met hen is de grondslag gelegd voor een succesvol bedrijf. Een ontwikkeling waaraan TCN ook graag medewerking heeft willen verlenen.

Huisvesting

Op 1 juli a.s. vindt de formele verzelfstandiging van de c.v.'s plaats. Tot 1 september 2007 echter vinden de werkzaamheden nog plaats vanuit het kantoor aan de Hoendiepskade 24 te Groningen. Per 1 september worden de activiteiten vanuit een nieuw pand aan Zuiderpark 1 in Groningen voortgezet. TCN SIG Real Estate

TCN SIG heeft zich het afgelopen jaar, conform het bedrijfsmodel van TCN, ontwikkeld tot een asset developer. TCN SIG ontwikkelt, exploiteert en investeert in bijzondere vastgoedprojecten. De portefeuille bestaat steeds meer uit grotere projecten, gericht op integrale gebiedontwikkeling met nieuwe vastgoedproducten. De komende jaren wil TCN SIG haar rol in Noord-Nederland en over de noord-as naar Scandinavië versterken.

TCN Property Projects

TCN Property Projects is een European Asset Developer. TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, België, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Charlemagne, Spanje en Hongarije. De vastgoedonderneming is gestart in 1994 en kent een onconventionele aanpak van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 200 medewerkers.