economie

06 jul 2007, 00:12

Verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ tijdens Women in Business 2007

Na een primeur in 2006, wordt ook dit jaar weer een Women in Business georganiseerd en wel op 22 oktober in Martiniplaza te Groningen. Deze editie wordt echter gecombineerd met een voor Noord Nederland unieke verkiezing van de ‘Zakenvrouw van het Noorden 2007’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het aantal door vrouwen bezette banen in Noord-Nederland stijgt de laatste jaren vooral in de commerciële sector. Maar hoewel de zakenvrouw in Noord-Nederland al lang geen uniek fenomeen meer is, speelt ze in de belangrijke beslisorganen nog steeds een bescheiden rol. Tijdens Women in Business speelt de succesvolle zakenvrouw de Hoofdrol.

Netwerkevent

Women in Business (WiB) is een netwerk evenement waarbij op zeer onderhoudende wijze aandacht wordt besteed aan de succesvolle zakenvrouw en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit in het algemeen. Bij de eerste editie kwamen toponderneemster Annemarie van Gaal en inmiddels minister van integratie Ella Voogelaar aan het woord om te vertellen over hun ervaringen met het begrip ‘diversiteit’. En ook dit jaar zullen een tweetal vooraanstaande spreeksters ingaan op het belang van vrouwen in het zakenleven.

Verkiezing

Met de verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden 2007’ speelt WiB dit jaar, nog meer in op de succesvolle zakenvrouwen binnen het Noordelijke bedrijfsleven. Voor deze Prijs is de organisatie op zoek naar vrouwen die een voorbeeldfunctie vervullen in hun dagelijks werk, netwerk, omgeving of maatschappij in het algemeen. De kandidaten worden door een zeer vakkundige jury beoordeeld op: Ondernemerschap, Strategisch inzicht, Marktgerichtheid, Zakelijke of maatschappelijke invloed, Inspiratiebron voor de omgeving

Bent u of kent u deze potentiële winnares? Op de site www.WIBevents.nl kunnen kandidaten worden aangemeld of zichzelf kandidaat stellen.