economie

14 dec 2007, 09:09

Standbouwer Noordelijke Promotiedagen Groningen deelt prijzen uit; Jeep voor Waterbedrijf

De Noordelijke Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord Nederland werd met een dikke 700 beursdeelnemers weer druk bezocht. B&L Exhibits bouwde voor deze beurs een aantal prominente stands, waaronder de stand van Gemeente Groningen, Gemeente Assen,BAM, 2Rent, De Blauwe Stad en Frans Nooren. B&L Exhibits behoort tot de Top 3 van de noordelijke standbouwbedrijven en biedt een breed scala aan oplossingen voor 3-dimensionale presentaties.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De afdeling Signs & Displays was voor het eerst met een eigen stand vertegenwoordigd tijdens de Noordelijke Promotiedagen. De professionele afdeling groeit in snel tempo. De afdeling Signs & Displays verzorgt veel full colour werk, op vrijwel elk materiaal en in groot formaat in hoge resolutie. Daarnaast kunt u de afdeling Signs inschakelen voor beletteren van onder andere reclameborden, banners, (bedrijfs)wagens, gevelreclame, lichtreclame en bewegwijzering.

Op de B&L stand voor Signs & Displays ontstond extra commotie want bezoekers konden een proefrit maken in een kleine electrische Jeep en zo een rondje maken langs de door B&L gebouwde stands – mits de berijder niet zwaarder woog dan 50 kg. Na afloop van een geslaagde beurs werd de Jeep verloot onder de aanschaffers van autobelettering. De winnaar en trotse nieuwe bezitter van de Jeep is Waterbedrijf Groningen. B&L gaat het complete wagenpark van Waterbedrijf Groningen voorzien van belettering.