economie

14 mrt 2003, 00:12

Groningse ondernemers met SIG rennend door Hawaï naar Honolulu

Groningse ondernemers moeten niet alleen over een dartele geest beschikken, maar ook fysiek in een uitstekende conditie verleren. Om de conditie te bevorderen en ondernemers een aantrekkelijke stimulans te geven hun conditie te verbeteren, organiseert de Groningse organisatie voor bedrijfshuisvesting, SIG Real Estate, komende winter een groot loopevenement in Honolulu. Men kan zich daarvoor per e-mail opgeven.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

‘Ondernemen in Groningen, dat loopt lekker’, is het thema van de Groningse deelname aan de marathon , die 10 december 2003 gehouden wordt in Honolulu. SIG Real Estate attendeert Groningse ondernemers er nu al op, omdat ze de komende maanden dan de tijd om zich er fysiek en psychisch op voor te bereiden.
Eerder al organiseerde SIG Real Estate voor de Groningse ondernemers marathons in Chicago, New York, Berlijn, Londen en Barcelona. Maar komende winter kunnen de Groningers hun beste beentje voor zetten op Hawaï.
SIG Real Estate is niet alleen hoofdsponsor maar ook organisator van de reis van de Groningers. Deze biedt de deelnemers ook een unieke gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Dat is uiteindelijk allemaal in het belang van het Groningse ondernemersklimaat, aldus de SIG.
Wie meer over het evenement en de criteria voor deelname wil weten kan contact opnemen met mevr. Joyce Dekker. Stuur daartoe een mailtje naar: info@sig-realestate.nl, t.a.v. Joyce Dekker