economie

10 jan 2008, 10:10

Groningse B&L levert belettering nieuwe Citybussen Arriva vanuit Haren

Deze week zijn de eerste Citybussen vanaf het nieuwe transferium in Haren vertrokken. Het transferium is nog niet gereed, maar de bussen rijden al wel in vol ornaat, voorzien van nieuwe belettering door de afdeling Signs van het Groningse standbouwbedrijf bedrijf B&L Exhibits. In totaal zijn er negen bussen voorzien van totaal 360 m2 folie print. De Citybussen zijn in slechts vijf werkdagen beletterd om ze de eerste werkdag na de vakantie te laten rijden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De afdeling Signs is onderdeel van B&L Exhibits. De professionele afdeling groeit in snel tempo. De afdeling Signs verzorgt veel full colour werk, op vrijwel elk materiaal en in groot formaat in hoge resolutie. Daarnaast kan men de afdeling Signs inschakelen voor beletteren van onder andere reclameborden, banners, (bedrijfs)wagens, gevelreclame, lichtreclame en bewegwijzering.

B&L Exhibits bouwt dagelijks stands op beurzen in Nederland. Ook ver buiten de landsgrenzen zorgen wij voor een maximale exposure van onze klanten. B&L is aangesloten bij OSPI, een internationaal netwerk van standbouwers die met Octanorm Standbouwsystemen werken. Daarmee kunnen wij internationaal veel voor onze klanten betekenen, zonder logistieke kosten.