economie

02 jan 2008, 09:09

Groningse Amyyon krijgt in januari tweede vestiging in midden-Nederland

Het Jaar 2008 begint goed voor het Groningse ict-bedrijf Amyyon. Deze maand krijgt het groeiende bedrijf een tweede vestiging in midden-Nederland, zo meldt directeur, mevrouw Nina Beswerda.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Amyyon is gespecialiseerd in producten en diensten op het gebied van Care & Cure (een primair zorgsysteem voor organisaties in de zorg), Food Management, Customer Relationship Management (CRM) en Opleidingen.

Dat het goed gaat met Groningse ICT bedrijf Amyyon is al een tijdje duidelijk. Na de aankoop van een bedrijf dat software maakt voor keukens van zorginstellingen in 2005 volgde recentelijk nog een uitbreiding. Het bedrijf CB2 werd overgenomen waardoor de positie in de zorgmarkt verder is versterkt. Hiermee heeft Amyyon een softwarepakket in huis gehaald waarmee het primaire zorgproces wordt ondersteund binnen de care & cure sector.

Met deze uitbreidingen neemt natuurlijk ook het aantal medewerkers en klanten toe. Om deze klanten optimaal van dienst te zijn, wordt 14 januari dan ook een 2de vestiging in midden Nederland geopend. Directeur Nina Beswerda: “ Op onze nieuwe locatie in Barneveld zijn vooral medewerkers van onze Care & Cure software werkzaam maar we merken dat onze vacatures steeds vaker worden ingevuld door mensen die in geheel Nederland wonen. Op termijn zullen dan ook medewerkers die werken aan onze andere softwarepakketten in Barneveld hun standplaats vinden.”