economie

20 dec 2007, 10:10

Groningen Airport Eelde heeft in 2008 vele nieuwe mogelijkheden

Groningen Airport Eelde breidt het aantal chartervluchter gestaag verder uit. Aankomend zomerseizoen vertrekken er 22 vluchten naar 12 verschillende zomer-bestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije en Portugal. Dit jaar staat Bodrum in Turkije als nieuwe bestemming op de lijst. Daarnaast kan men kiezen uit de volgende vertrouwde bestemmingen: Kreta, Corfu, Rhodos, Kos, Tenerife, Gran Canaria, Mallorca, Malaga, Faro, Dalaman en Antalya.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vanaf april 2008 zijn er veel nieuwe mogelijkheden. Zo zijn extra vluchten ingepland in- en rondom het weekend. Voor het eerst wordt er ook een zaterdagvlucht naar Gran Canaria aangeboden! Het andere goede nieuws is dat er volgend jaar 6 non-stop vluchten in het schema staan. Daarbij is het op meerdere bestemmingen (zoals Faro, Kos en Kreta) mogelijk om naast de standaard 8- en 15-daagse reis, ook een 11/12-daagse reis te boeken.

Boeken


Het zomeraanbod vindt men zoals elk jaar weer in de gidsen van een groot aantal touroperators waaronder Oad Reizen, Hotelplan, Sudtours, Arke, Holland International, Robinson, Neckermann, Seat Only, Primavera, Bex Reizen, Sunweb, Gogo, Jiba, Marysol, Alltours, DTI, Corendon en Thomas Cook Duitsland. De consument kan voor het maken van een boeking direct terecht bij het reisbureau of online op www.groningenairport.nl.

Lijndiensten ook voor vakantiegangers


Het hele jaar door vertrekken er vluchten naar Amsterdam, Aberdeen en Londen. Deze twee laatste lijndienstverbindingen zijn ook zeer geschikt voor vakantiegangers. Voor toeristen is Aberdeen de oostelijke toegangspoort naar Schotland. Naast prachtige kastelen vind je hier ook de Whiskeydistilleerderijen en prachtige golfbanen. Londen biedt uiteraard voor iedereen wat wils, of het nu gaat om een lekker weekendje shoppen of om een stedentrip. Tickets voor lijndiensten kunnen worden geboekt bij het reisbureau en online op www.flyvlm.com (Londen) of www.flybmi.nl (Aberdeen).