economie

25 jun 2019, 13:01

Diversiteitsprijs 2019: 2500 euro voor Gronings bedrijf dat zich inzet voor diversiteit op de werkvloer

Diversiteitsprijs 2019: 2500 euro voor Gronings bedrijf dat zich inzet voor diversiteit op de werkvloer

Kent u een bedrijf dat zich er voor inzet dat er sprake is van diversiteit op de werkvloer? Of heeft u zelf zo’n bedrijf? Tip dan de jury, of geef u op voor de Diversiteitsprijs 2019.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De gemeente Groningen reikt in oktober een bijzondere prijs uit: De Diversiteitsprijs 2019. De prijs is bestemd voor het bedrijf dat in de ogen van de jury het beste omgaat met diversiteit en dat de verschillende kwaliteiten die mensen met zich meebrengen benut. Leeftijd, gender, seksuele voorkeur, beperking en culturele achtergrond zijn dan geen uitzonderingen, maar zorgen voor variatie en inclusie.

 

De Diversiteitsprijs beloont een Groningse werkgever (incl. Haren en Ten Boer) die zich actief inzet voor diversiteit op de werkvloer met een prijs dat bestaat uit een geldbedrag van € 2.500,- .

 

Aanmelden kan tot 18 september 2019 door een mail te sturen naar diversiteit@groningen.nl. Vervolgens wordt een aanmeldingsformulier gemaild.

 

Ken je een bedrijf dat werk maakt van diversiteit of ben je een bedrijf dat zich actief bezig houdt met diversiteit?? Attendeer ze dan op de diversiteitsprijs of meld je aan!

 

Wat is diversiteit?


Een bedrijf dat goed omgaat met diversiteit benut de verschillende kwaliteiten die mensen met zich meebrengen. Leeftijd, gender, seksuele voorkeur, beperking en culturele achtergrond zijn dan geen uitzonderingen, maar zorgen voor variatie en inclusie. Waardering en inzet van verschillende werknemers versterken het bedrijf!

De prijs wordt uitgereikt tijdens Diversity Day op 20 oktober 2019.

Zie voor meer informatie over diversiteit: https://diversiteitinbedrijf.nl/en/