uitgaan

13 mrt 2018, 09:09

Storytrail stadswandeling: beleef de geschiedenis van Groningen

Storytrail stadswandeling: beleef de geschiedenis van Groningen

Een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Groningen. Aan de hand van verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gaan deelnemers op zondagmiddag 8 april op een anderhalf uur durende tocht door de stadsgeschiedenis.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wandelend door de binnenstad brengt verteller Johannes het verleden op meeslepende wijze tot leven. Hij vertelt over turfdragers, studenten, schippers en weeskinderen en deelnemers beleven de wonderlijke legende van Sint Jan, ontdekken de geheimen van de Prinsentuin en treden in de voetsporen van de legendarische bisschop Bommen Berend. Kortom: De Storytrail stadswandeling is een bijzonder vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 8 april 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Kosten voor deelname bedragen 17 euro, maar wie bij het reserveren de kortingscode STORYTRAIL8AL9964 invult, mag mee voor 14 euro (Kinderen: 6,35 euro).